Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypty] Paczka skryptów

hahhdkkd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM

Nudziło mi się wiec postanowiłem się pobawić i poszukać różnych skryptów na necie

i stworzyłem paczke.

• AntyBot-Po wejściu na serwer otwiera nam sie gui z jedną zieloną wełną, trzeba na nią kliknąć żeby móc grać  :)
  • AntyLogaut- Po zaatakowaniu przez innego gracza ma się anty logaut na 20 sekund, po wylogowaniu sie z tym umiera sie  :)
  • Buty Szybkości- Po wpisaniu komendy /buty1 dostaje sie buty, po ich ubraniu dostaje sie efekt szybkości 1, tak samo jest z /buty2 tylko że szybkość 2  :) Można to wykorzystać w sklepie z viladzerami dodać enchanty itp.
  • Chat-Bardzo sprawny i wydajny skrypt który pozwala nam na: Czyszczenie chatu (/chat c), Wyłączanie go (/chat off) + Powód, Włączanie (/Chat on)
  • Cobblex- Dodaje nam cobblexa, żeby go stworzyć potrzebujemy 9xCobbla, po wpisaniu /cx or /cobblex otwiera nam sie gui z itemami którymi możemy wylosować oraz stół gdy sie na niego nacisnie a mamy w eq 9 stakow cobbla automatycznie craftuje nam Cobblexa  :)
  • Craftingi-Pod komenda /craftingi pokazuje nam gui z craftingami które możemy dodać za pomocą skryptów i pluginów. JESZCZE NIE SKOŃCZONE,PRACUJE NAD GUI.
  • Efekty-Komenda /efekty, otwiera nam sie gui z 3 efektami (Speed,Sila,Fire resistance) oczywiścia za opłatą Emeraldów.
  • Enchant- Innowacyjny enchant, polega on na wybieraniu enchantów na dany przedmiot.
  • Kopacz Fosy- Po skraftowaniu dostajemy enchant, po położeniu kopie on od miejsca położenia do napotkanego bedrocka  :)
  • RTP- Random TP, troche bardziej ladniejszy kolorystycznie, latwy w konfiguracji :p Guzik + Gąbka =Teleport 
  •  Anty Rudy- Jeśli macie serwer easyhc lub hardcore z małym dropem, lub po prostu nie chcecie żeby graczom nie przeszkadzały rudy macie o to ten skrypt.
  • Schowek,Limity- Limity koxów,refilów oraz pereł + schowek do którego wpadają tam te itemy  :) /schowek
  • Ender Chest- dodaje nowy crafting ender chesta (8 obsa 1 perła)
  • Piorun - Gdy gracz zginie skrypt dodaje nam piorun który w niego uderza :)
  • Motd - po wejściu na serwer na chacie pokazuje nam się startowe motd z informacjami o serwerze :)
  • AutoMessage - Informacje o serwerze typu Ts, strona, oraz pomoce automatycznie wysyłane co ustawiony czas, wszystko można zmienić w skrypcie :D
  • Stoniarka - Dodaje nam stoniarke która generuje stone :D Crafting podany w skrypcie na samym dole.
  • Usuwanie itemków - skrypt który automatycznie usuwa itemki leżące na ziemi co określony czas (domśl. 2min) oraz odlagowywanie serwera za pomocą stoplaga. Komenda /itemki info
  • Jedzonko - Komenda /jedzenie, malutki skrypt który daje nam jedzenie (64) :p
  • Drop - bardzo dobry drop, wszystko pod komenda /drop!! 
  • Rzucane TNT - Bardzo krótki i fajny skrypt. Dodaje nam crafting rzucanego tnt! Wytłumaczone w skrypcie.. Do pexa: Rzucanetnt

SORKI ŻE TAK KOLOROWO  xD

JEŚLI MACIE JAKIEŚ PYTANIA,BŁĘDY PISAĆ PONIŻEJ  :D 

DOWNLOAD: http://www39.zippyshare.com/v/hxw4FiO0/file.html

SKAN: https://www.virustotal.com                                                                                   Wersja paczki: 1.0 Dawno temu.!

Wersja paczki: 1.2 - Dodanie enderchesta, piorun po zabiciu. (19.40) (11.20.16)

Wersja paczki 1.4 xD - Dodanie Motd oraz AutoMessage :)  (19.50) (11.20.16)

Wersja paczki 1.6 :D - Dodanie stoniarki oraz usuwanie itemków (21:08) (11.20.16)

Wersja paczki 1.8 :D - Dodanie Jedzonka oraz dropu ze stone! (22:20) (11.23.16)

Wersja paczki 2.0 xD - Dodanie rzucanego tnt!!! (22:35) (11.23.16)

Edytowane przez hahhdkkd
Opublikowano (edytowane)

bedzie dzisiaj ubdate???

chce dodac wiecej skryptow na serwa by graczy wiecej bylo:D:DXD

Edytowane przez happi
Opublikowano

bedzie dzisiaj ubdate???

chce dodac wiecej skryptow na serwa by graczy wiecej bylo:D:DXD

Dodaje przecież xD  :D Zobacz na wersje paczki (Prawy dolny) Tam bedzie wszystko pisało co dodaje + daty jeszcze 

Opublikowano

Ogólnie polecam. Kod top 1 w Polsce, nikt by takiego nie napisał. Robiłem testy i skrypty są leprze od pluginuw, więc można używać. Przy 500 graczach 0 lagów a tpsy 69.69 (hosting enderhest)

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie polecam. Kod top 1 w Polsce, nikt by takiego nie napisał. Robiłem testy i skrypty są leprze od pluginuw, więc można używać. Przy 500 graczach 0 lagów a tpsy 69.69 (hosting enderhest)

Interesujące xdd

Edytowane przez hahhdkkd
Opublikowano

@up mam problem poniewarz hcialem zainstalowac dalrze skrypty ale cos mi nie wychodzi??! jakies pliki .exe mi wyskakuja tam!! Ale ogulnie to polecma jak najbardziej te pluginy!

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

WOW jakie szybkie te ubdaty!!!! Szybsze niż microsoftu w windowsie 10!!! Czekam na więcej!

Będzie discozbroja?

Ta będzie będzie :P

@up mam problem poniewarz hcialem zainstalowac dalrze skrypty ale cos mi nie wychodzi??! jakies pliki .exe mi wyskakuja tam!! Ale ogulnie to polecma jak najbardziej te pluginy!

Tesz nie wjem o co hodzi, ale jak dassz mi ss to morze ci pomoge :) 

Opublikowano

Wow jakie skrypty, no i tera musze usunąć wszystkie pluginu i użyć tych skryptów dzięki!! :) Możesz zrobić jakieś gildię? żebym mogł do strony internetowej też zrobić w skrypcie?

Opublikowano

Wow jakie skrypty, no i tera musze usunąć wszystkie pluginu i użyć tych skryptów dzięki!! :) Możesz zrobić jakieś gildię? żebym mogł do strony internetowej też zrobić w skrypcie?

Chodzi ci o skrypt na gildie? Typu funnyguilds tylko w sk? xdd A dalej nie rozumie co napisałeś xD

Opublikowano

Chodzi ci o skrypt na gildie? Typu funnyguilds tylko w sk? xdd A dalej nie rozumie co napisałeś xD

Tak, tylko zeby skript połączył się z bazą danych.

Nowicjusz
Opublikowano

I trzeba dopisac ze te 500 graczy to na sektorach w skrypcie.

@antywarn 

Szuper skrypty

Opublikowano

Szczerze odradzam skryptu na gildie, mam taki jeden ale obciąża serwer bardziej niż plugin na gildie.. Ale jeśli chcesz moge ci go dać a co do tej bazy to musiał bym posiedzieć chwilke ale mi sie nie chce xDD

Dodasz komende /admin która daje admina? plsssss

Hahahah chcesz naprawde? xD 

Opublikowano

Szczerze odradzam skryptu na gildie, mam taki jeden ale obciąża serwer bardziej niż plugin na gildie.. Ale jeśli chcesz moge ci go dać a co do tej bazy to musiał bym posiedzieć chwilke ale mi sie nie chce xDD

Dodasz komende /admin która daje admina? plsssss

Hahahah chcesz naprawde? xD

No ale rzeby działał na 1.7.2 by zyczu, bo mi 1.10 się buguje bo java 8 nie umiem pobrać. A na by zyczu nie ma

Opublikowano

@hahhdkkd Masz pozwolenia od autorów tych skryptów do ich udostępniania? xD

Skoro każdy z tych skryptów jest publiczny i autor pozwala na ich udostępnianie to chyba tak, moge dodać linki do nie moich skryptów a kilka jest moich :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...